ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Maailman kahdenneksitoista korkeimman vuoren valloitus ei ole mikään pikkujuttu. Sen saavuttaminen ilman lisähappea nostaa rimaa vielä korkeammalle. Tästä suoriutuminen selviytyen samalla myös vaihdevuosien haasteista on todella kunnioitettavaa. Saammeko esitellä Allie Pepperin, merkittävän vuorikiipeilijän ja uusimman lähettiläämme.


Allie on asettanut itselleen aikamoisen tavoitteen: hän haluaa olla ensimmäinen nainen, joka on saavuttanut kaikki 14 maailman yli 8000 metrin huiput ilman lisähappea. Hän teki hiljattain historiaa, kun hänestä tuli ensimmäinen australialaislainen, joka saavutti Kiinan ja Pakistanin rajalla sijaitsevan Broad Peakin huipun 8 051 metrin korkeudessa. Mihin Allie nyt on tähtäämässä? Jylhän K2-vuoren huipulle!


Besins Healthcare on ylpeä saadessaan seistä Allien rinnalla. Olemme etuoikeutettuja, kun saamme tukea hänen vuorikiipeilyään... aivan kuten olemme olleet hänen tukenaan vaihdevuosien aikana.


Tule mukaan toivottamaan Allie Pepper lämpimästi tervetulleeksi Besins Healthcare -perheeseen! Pysy kuulolla, niin saat lisää päivityksiä Allien huikeista seikkailuista!

Screenshot 2023-11-07 151948.png