Pohjoismainen pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Malmössä

Ruotsi

Käyntiosoite:
Hyllie Vattenparksgata 12C
Malmö
Ruotsi

Postiosoite:
Box 30070
200 61 Limhamn
Sweden

+46 40 295 200
info.nordics@besins-healthcare.com
www.besins-healthcare.fi

Haittavaikutusilmoitukset

Lääkevalmisteiden pakkausselosteista löydät tietoja niiden tunnetuista haittavaikutuksista. Kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta etukäteen ei tiedetä tuletko sinä kokemaan haittavaikutuksia ja minkä verran. Kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia ei myöskään välttämättä vielä tunneta. Näin ollen on tärkeää, että lääkkeiden valmistajille ilmoitetaan mahdollisista haittavaikutuksista myös sen jälkeen, kun lääke on saanut myyntiluvan.

Jos käyttämäsi lääke aiheuttaa sinulle haittavaikutuksia, voit ilmoittaa niistä seuraavilla tavoilla:
Pyydä hoitavaa lääkäriäsi ilmoittamaan kokemasi haittavaikutuksen.
Ilmoita haittavaikutuksesi itse suoraan Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeaan heidän kotisivujensa kautta (www.fimea.fi).
Kirjoita tapahtuneesta Besins Healthcare Nordics AB:lle lähettämällä sähköpostin osoitteeseen aenordics@besins-healthcare.com, niin ilmoitamme haittavaikutuksen puolestasi.

Mies- ja naisterveys

Klikkaa tästä

Naisterveys

Besins Healthcare on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut hormonaalisia lääkevalmisteita vaihdevuosioireista, tahattomasta lapsettomuudesta ja varhaisten keskenmenojen riskistä kärsivien naisten auttamiseksi. Estrogeeni- ja progesteronilääkkeemme ovat tällä hetkellä käytössä yli sadassa maassa. Besins Healthcare kehitti maailman ensimmäisen estrogeenigeelin, ja vain muutamia vuosia sen jälkeen toimme markkinoille ensimmäisen bioidenttistä, mikronoitua progesteronia sisältävän, sekä suun kautta että vaginaaliseen käyttöön tarkoitetun, tabletin.

Lääkkeemme »

Klikkaa tästä

Miesterveys

Besins Healthcaren panostus miesten terveyteen ja hyvinvointiin alkoi vuonna 1982, jolloin kehitimme testosteronigeelin miesten vaihdevuosien (andropaussin) ja laajentuneiden rintarauhasten (gynekomastian) hoitoon. 2000-luvun alussa toimme lisäksi markkinoille maailman ensimmäisen testosteronigeelin miesten alhaisten testosteronipitoisuuksien (hypogonadismin) korjaamiseen. Tänään geelimme ovat kaikista käytetyimmät testosteronigeelit koko maailmassa.

Lääkkeemme »