Huvudkontor i Malmö,
verksamma i hela norden

Sverige

Besöksadress:
Hyllie Vattenparksgata 12C
Malmö
Sverige

Postadress:
Box 30070
200 61 Limhamn
Sweden

+46 40 295 200
info.nordics@besins-healthcare.com
www.besins-healthcare.fi

Biverkningsrapportering

I bipacksedeln kan du läsa om läkemedlets kända biverkningarna. Alla läkemedel har biverkningar men du vet inte i förväg hur mycket eller lite du kommer att märka av dem. Alla biverkningar är kanske inte heller kända. Det är därför viktigt att rapportera biverkningar även efter att ett läkemedel har godkänts under hela dess livscykel.

Om du upplever några biverkningar av ditt läkemedel, rapportera dem på något av följande sätt:
Be din läkare rapportera biverkningar.
Rapportera själv in biverkningar via Fimeas hemsida här
Skriv till Besins Healthcare Nordics AB via mail aenordics@besins-healthcare.com så rapporterar vi in den.

Mans- och kvinnohälsa

Klicka här

Kvinnohälsa

Besins Healthcare har i mer än 50 år utvecklat och tillverkat hormonläkemedel till hjälp för kvinnor med klimakteriebesvär, men även vid ofrivillig barnlöshet och risk för tidiga missfall. Våra östrogen- och progesteronbaserade läkemedel används av kvinnor i mer än 100 länder. Besins Healthcare var först med att utveckla en östrogengel och några år senare var vi först med ett bioidentiskt mikroniserat progesteron, tablett både för oral och vaginal användning.

Se våra läkemedel »

Klicka här

Manshälsa

Besins Healthcare’s satsning på mannens hälsa och välbefinnande inleddes 1982 med utvecklingen av en testosterongel för behandling av mäns övergångsålder (andropaus) och förstorade bröst hos män (gynekomasti). I början av 2000-talet lanserade vi världens första testosterongel för behandling av låga testosteronnivåer hos män (hypogonadism). I dag är våra testosterongeler de mest använda i världen.

Se våra läkemedel »