ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Yhteistyötä

Besins on uraauurtava perheyritys. Kehitämme ja kaupallistamme lisääntymishormonihoitoja, joilla edistämme miesten ja naisten elinikäistä hyvinvointia. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös ravintolisiä ja lääkinnällisiä laitteita. Tuotteitamme käytetään gynekologian, hedelmällisyyshoitojen, obstetriikan ja endokrinologian aloilla. Toimitamme tuotteitamme yli 90 maahan omien tytäryhtiöidemme ja jakeluverkostomme kautta. Meillä on noin 1500 työntekijää eri puolilla maailmaa sekä 22 tytäryhtiötä ja 5 tuotantolaitosta, ja kasvumme jatkuu. Tämä onnistuu vain rekrytoimalla erityisen hyviä työntekijöitä työympäristöön, jossa he voivat kehittyä.

career-global-foot.png

Maailmanlaajuinen jalansija

Meillä on 22 tytäryhtiötä ja 5 tuotantolaitosta, joten olemme aidosti globaali yritys. Kansainvälisen jalansijamme ansiosta voimme hyödyntää erilaisia näkökulmia, asiantuntemusta ja resursseja ympäri maailmaa. Yhteistyöllä pysymme jatkuvasti kehittyvän terveydenhuoltoalan kärjessä.

thumbnail_culture_and_values_final_1_e0ca106c95_19614f181b.png

Besinsin kulttuuri & arvot

Perheyrityksenä edistämme yrittäjyyttä ja kansainvälistä yhteistyötä. Yrityksen monivaiheinen historia kattaa jo viisi sukupolvea. Besinsin perhe on ollut yrityksen johdossa jo vuodesta 1885. Täysin itsenäinen organisaatiomme on toiminut arvojemme pohjalta jo 130 vuotta.

Tule osaksi menestystarinaamme

Olemme ylpeitä pitkäikäisestä perheyrityksestämme! Tuemme ja kannustamme työntekijöitämme kehittymään omilla urapoluillaan. Etsimme aina hyviä työntekijöitä auttamaan meitä kirjoittamaan menestystarinamme seuraavat luvut. Voisitko sinä olla yksi heistä? Jos keskeiset saavutuksemme innostavat sinua yhtä paljon kuin meitä ja haluat osallistua tulevaisuutemme tekemiseen, liity joukkoomme.    

Vahva kasvumme on jatkunut ensimmäisestä geelimuotoisesta hormonihoidosta Progestogelistä ensimmäiseen vaihdevuosioireiden hoitoon tarkoitettuun Estrogel-estradioligeeliin, maailman eniten määrättyyn Androgel-testosteronigeeliin ja ydintuotteeseemme Utrogestaniin. Ottaisimme sinut mielellämme mukaan luomaan yrityksemme tulevaisuutta.

Rekrytointiprosessimme

Jos harkitset hakevasi meille töihin, sinun kannattaa tutustua rekrytointiprosessiimme, jolla valitsemme uusia jäseniä maailmanlaajuiseen tiimiimme.

1
Tarkistamme ja arvioimme hakemuksesi ja asiakirjasi ja
2
otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos olemme hyväksyneet hakemuksesi.
3
Kavennamme hakijoiden joukkoa
4
Henkilöstöhallinto ja rekrytointipäälliköt kutsuvat sinut henkilökohtaiseen haastatteluun tai verkkohaastatteluun.
5
Voimme myös pyytää sinua tekemään pätevyyttäsi mittaavan testin.
6
Lähetämme sinulle tarjouksen.

Liity joukkoomme

Oletko sydämeltäsi yrittäjä? Oletko aloitekykyinen ja viet hankkeet loppuun asti? Oletko luova ja dynaaminen? Onko ajatusmaailmasi kansainvälinen ja monikulttuurinen? 

 

Osaamisesi ja kokemuksesi perusteella tarjoamme erilaisia uramahdollisuuksia eri aloilla ja alueilla. Luodaan muutosta yhdessä.

Tulossa pian