Besins Healthcare on erikoistunut innovatiivisten, naisten ja miesten hyvinvointia edistävien lääkkeiden kehittämiseen. Toimintamme on keskittynyt hormonaalisiin korvaushoitoihin, ja meillä onkin johtava asema sekä naisille että miehille tarkoitettujen bioidenttisten, transdermaalisten hormonigeelien saralla. Yrityksellämme on tutkimuskeskuksensa Washingtonissa ja tuotteemme valmistetaan Ranskassa, Belgiassa ja Espanjassa. Besins Healthcaren palveluksessa on tällä hetkellä noin 900 henkilöä. Besins Healthcaren valmisteita on yli 100 maassa, ja kansainväliseen portfolioomme kuuluu noin 30 eri tuotetta.

Faktat lyhyesti

Besins Healthcare lukuina

Mies- ja naisterveys

Klikkaa tästä

Naisterveys

Besins Healthcare on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut hormonaalisia lääkevalmisteita vaihdevuosioireista, tahattomasta lapsettomuudesta ja varhaisten keskenmenojen riskistä kärsivien naisten auttamiseksi. Estrogeeni- ja progesteronilääkkeemme ovat tällä hetkellä käytössä yli sadassa maassa. Besins Healthcare kehitti maailman ensimmäisen estrogeenigeelin, ja vain muutamia vuosia sen jälkeen toimme markkinoille ensimmäisen bioidenttistä, mikronoitua progesteronia sisältävän, sekä suun kautta että vaginaaliseen käyttöön tarkoitetun, tabletin.

Lääkkeemme »

Klikkaa tästä

Miesterveys

Besins Healthcaren panostus miesten terveyteen ja hyvinvointiin alkoi vuonna 1982, jolloin kehitimme testosteronigeelin miesten vaihdevuosien (andropaussin) ja laajentuneiden rintarauhasten (gynekomastian) hoitoon. 2000-luvun alussa toimme lisäksi markkinoille maailman ensimmäisen testosteronigeelin miesten alhaisten testosteronipitoisuuksien (hypogonadismin) korjaamiseen. Tänään geelimme ovat kaikista käytetyimmät testosteronigeelit koko maailmassa.

Lääkkeemme »