Besins Healthcare on yksi maailman vanhimmista lääkeyrityksistä. Yritys perustettiin vuonna 1885 ja Besins Healthcare oli ensimmäinen yritys, joka kehitti estrogeenigeelin sekä bioidenttistä, mikronoitua progesteronia suun kautta ja emättimeen tapahtuvaa annostelua varten. Tänään estrogeeni- ja progesteronilääkkeitämme käytetään yli 100 maassa. 2000-luvun alussa toimme markkinoille maailman ensimmäisen testosteronigeelin alhaisten testosteronipitoisuuksien hoitoon miehillä. Yrityksemme tutkimuskeskus sijaitsee Washingtonissa, ja tuotteemme valmistetaan Ranskassa, Belgiassa, Espanjassa ja Thaimaassa. Besins Healthcaren valmisteita on yli 100 maassa, ja kansainväliseen portfolioomme kuuluu noin 30 eri tuotetta. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on edesauttaa pohjoismaisten asiantuntijoiden yhteistyötä. Lisäksi haluamme lisätä lääkäreiden, muiden terveydenhuollon ammattilaisten ja suuren yleisön tietämystä hormonipuutteista ja niiden hoidosta.

Faktat lyhyesti

Besins Healthcare lukuina

Mies- ja naisterveys

Klikkaa tästä

Naisterveys

Besins Healthcare on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut hormonaalisia lääkevalmisteita vaihdevuosioireista, tahattomasta lapsettomuudesta ja varhaisten keskenmenojen riskistä kärsivien naisten auttamiseksi. Estrogeeni- ja progesteronilääkkeemme ovat tällä hetkellä käytössä yli sadassa maassa. Besins Healthcare kehitti maailman ensimmäisen estrogeenigeelin, ja vain muutamia vuosia sen jälkeen toimme markkinoille ensimmäisen bioidenttistä, mikronoitua progesteronia sisältävän, sekä suun kautta että vaginaaliseen käyttöön tarkoitetun, tabletin.

Lääkkeemme »

Klikkaa tästä

Miesterveys

Besins Healthcaren panostus miesten terveyteen ja hyvinvointiin alkoi vuonna 1982, jolloin kehitimme testosteronigeelin miesten vaihdevuosien (andropaussin) ja laajentuneiden rintarauhasten (gynekomastian) hoitoon. 2000-luvun alussa toimme lisäksi markkinoille maailman ensimmäisen testosteronigeelin miesten alhaisten testosteronipitoisuuksien (hypogonadismin) korjaamiseen. Tänään geelimme ovat kaikista käytetyimmät testosteronigeelit koko maailmassa.

Lääkkeemme »