Nyt meillä on oma edustuksemme myös Pohjoismaissa!

”Nyt Besins Healthcarella – yhdellä maailman johtavista, naisten ja miesten terveyteen ja hyvinvointiin tähtääviä hormonaalisia valmisteita tuottavista lääkeyrityksistä – on oma organisaationsa myös Pohjoismaissa. Tuotteemme ovat aiemmin olleet muiden jakelijoiden edustuksessa, mutta vuodenvaihteessa käynnistimme oman paikallisen organisaatiomme. Tänään meillä on tiivis, 11 (kohta 13) hengen organisaatio, jonka jäsenet omaavat useamman vuoden kokemuksen sekä naisten että miesten hormonipuutosten saralta.
Tarjoamalla markkinoiden parhaimpia tuotteita, parasta palvelua ja tukea haluamme kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi ja kaikista luontevimmaksi yhteistyökumppaniksi hormonikorvaushoidon alalla.
Haluamme myös edistää pohjoismaisten asiantuntijoiden keskinäistä yhteistyötä ja lisätä lääkkeitä määräävien lääkäreiden asiantuntemusta sekä hormonipuutoksista että niiden hoidoista. Osana tätä tavoitetta tulemme tarjoamaan yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa tuotettua koulutus- ja informaatiomateriaalia niin lääkäreille kuin potilaillekin.
Haluamme myös lisätä tavallisten kuluttajien tietämystä estrogeenin puutteesta ja alhaisista testosteronipitoisuuksista (hypogonadismista) sekä siitä, että on olemassa keinoja näiden vaivojen aiheuttamien oireiden helpottamiseen.
Ja viimeisenä, muttei mitenkään vähäisimpänä, Besins Healthcare tulee lähivuosina tuomaan useampia uusia lääkkeitä markkinoille.”

Per-Olof Nilsson, tj.

Mies- ja naisterveys

Klikkaa tästä

Naisterveys

Besins Healthcare on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut hormonaalisia lääkevalmisteita vaihdevuosioireista, tahattomasta lapsettomuudesta ja varhaisten keskenmenojen riskistä kärsivien naisten auttamiseksi. Estrogeeni- ja progesteronilääkkeemme ovat tällä hetkellä käytössä yli sadassa maassa. Besins Healthcare kehitti maailman ensimmäisen estrogeenigeelin, ja vain muutamia vuosia sen jälkeen toimme markkinoille ensimmäisen bioidenttistä, mikronoitua progesteronia sisältävän, sekä suun kautta että vaginaaliseen käyttöön tarkoitetun, tabletin.

Lääkkeemme »

Klikkaa tästä

Miesterveys

Besins Healthcaren panostus miesten terveyteen ja hyvinvointiin alkoi vuonna 1982, jolloin kehitimme testosteronigeelin miesten vaihdevuosien (andropaussin) ja laajentuneiden rintarauhasten (gynekomastian) hoitoon. 2000-luvun alussa toimme lisäksi markkinoille maailman ensimmäisen testosteronigeelin miesten alhaisten testosteronipitoisuuksien (hypogonadismin) korjaamiseen. Tänään geelimme ovat kaikista käytetyimmät testosteronigeelit koko maailmassa.

Lääkkeemme »